Nieuws

We zijn steeds onderweg ...

5 verhuistips van de professional

Wie wil verhuizen heeft altijd een hoop zorgen aan zijn hoofd maar met een goede organisatie spaar je jezelf een hoop ellende.

Vijf tips van de verhuisprofessional die je helpen door deze woelige periode.

 1. Maak een plan

  Niets zo eenvoudig om te volgen als een goed opgesteld plan met een duidelijke tijdslijn en een volledige lijst met “to do’s”.

  Een plan zorgt ervoor dat je alles op voorhand goed overdenkt en overlegd en dat je op het moment zelf niets vergeet.

  Wij hebben al nagedacht en een verhuisplan opgesteld dat je helemaal free kan gebruiken.

  Download hier je gratis Vagotrans verhuisplanner

 2. Kies je meubilair

  Alles wat je nodeloos meesleept is verloren inspanning en kost je centen. Denk dus eerst goed na op je die oude kast echt wel wil verhuizen naar je nieuwe stek. Verhuizen naar een nieuwe omgeving is ook een moment om je inboedel te vernieuwen.

  Maak een plan je nieuwe woning en teken je meubels op schaal in het huis. Zo krijg je een goed beeld of alles van afmeting erin past en met wat inbeelding zie je ook of de stijl je bevalt of niet. Dit plan is meteen ook een handleiding waar alles heen moet bij de installatie.

 3. Selecteer je spullen

  Een mens verzamelt al wat in zijn leven. dingen die er toe doen en ook heel wat eendagsvliegen die dan in de kelder, zolder of kast belanden tot… je verhuist. Een moment van bezinning is hier op zijn plaats. Moet alles echt mee of zit er wat wat bij dat een tweede leven wacht bij een nieuwe eigenaar? Tweedehands verkopen helpt je verhuisfactuur betalen en wat echt niemand wil kan altijd nog naar het recyclagepark.

 4. Opslaan voor later

  Kun je echt geen afscheid nemen dan kan je ook een opslagruimte huren. Zijn er waardevolle stukken waar je geen plaats voor vindt of kan je gewoon geen afscheid nemen van die spullen uit je kindertijd waar je zo van houdt. Wij bieden opslagruimte voor korte of langere periodes.

 5. Kies je verhuisperiode

  Verhuizen kent ook seizoenen. Vakantieperiodes zijn populair. En de wet van vraag en aanbod speelt ook op de verhuismarkt.
  Periodes in februari en maart zijn veel minder druk en verhuizen in deze periode laat je meer keuze en kent betere marges.

Heb je verhuisplannen? Vraag hier gratis je offerte!